Ολα τα δημοφιλη προϊοντα

Κατάλογος προϊόντων κατά προμηθευτή ΠΑΝΑΚΑ ΑΘΗΝΑ

πατάκια,μπαταρίες,αξεσουαρ,αρωματικά

Υπάρχουν 20 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 20

Κωδικός: C1-41

KAΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΦΡΕΝΩΝ 450ml BREAK CLEANER

Σχόλιο(α): 0

Υγρό καθαρισμού φρένων, γρήγορης και αποτελεσματικής σύνθεσης για απομάκρυνση γράσσων, σκόνης και υγρών φρένων , λαδιών και λοιπών μολύνσεων με ταυτόχρονη απολύμανσή τους. Δεν αφήνει υπολλείμματα και βοηθά στην εξουδετέρωση τριξιμάτων και θορύβων στα δισκόφρενα. Καθαρίζει και απολυμαίνει επενδύσεις φρένων, κυλίνδρους, τύμπανα, στροφεία, συμπλέκτες, CV...

Τιμή 5,99 €
Κατόπιν παραγγελίας

Κωδικός: C1-BIO

ΑΚΤΙΒΑΚΤΗΡΙΑΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ 375ml DIESEL ANTI-BACTERIAL

Σχόλιο(α): 0

Συμπυκνωμένο χημικό, υψηλής αποτελεσματικότητας κατά των βακτηρίων και των μυκητών σε λάδια και πετρέλαια. Προστατεύει από διάβρωση τα συστήματα καυσίμων , μείωνει τις φράξεις φίλτρων, γραμμών και στομίων χωρίς να καταστρέφει το περιβάλλον. Είναι ακίνδυνο για τα μέταλλα. Συνιστάται η συχνή χρήση του για μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων.

Τιμή 7,90 €
Κατόπιν παραγγελίας

Κωδικός: C1-17

ΑΦΡΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ 650ml TIRE FOAM

Σχόλιο(α): 0

Εμποδίζει τη γήρανση, το σκάσιμο και τον αποχρωματισμό των ελαστικών. Καθαρίζει αφήνοντας ένα στρώμα γυαλάδας στις επιφάνειες. Διεισδύει γρήγορα και αποτελεσματικά παρασύροντας τυχόν υπολλείμματα και βρωμιά. Απόλυτα ασφαλές για τα ελαστικά.

Τιμή 4,50 €
Κατόπιν παραγγελίας

Κωδικός: C1-12

ΑΦΡΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ 650ml Foam cleaner

Σχόλιο(α): 0

Καθαριστικό πολλαπλών χρήσεων με ενεργό αφρό για στεγνό καθάρισμα.Απομακρύνει τις βρωμιές σε βάθος, επαναφέρει και αναζωογονεί τα χρώματα. Ιδανικό για ταπετσαρίες, καθίσματα, πατάκια δαπέδου και τάπητες. Κατάλληλο για αυτοκίνητα, βάρκες αλλά και οικιακή χρήση όπως π.χ. σε βαμμένους τοίχους,φωτιστικά πλακάκια κοκ.

Τιμή 4,50 €
Κατόπιν παραγγελίας

Κωδικός: C1-62

ΑΦΡΟΣ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ (FAST) 450ml TIRE SEALER G INFATOR

Σχόλιο(α): 0

Απαραίτητο προϊόν επείγουσας χρήσης για κάθε αυτοκίνητο. Ο ειδικός αφρός του στεγανοποιεί το λάστιχο εξασφαλίζοντας τη μετακίνηση σας έως το κοντινότερο βουλκανιζατέρ.

Τιμή 10,91 €
Κατόπιν παραγγελίας

Κωδικός: C1-63

ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΛΩΝ & ΞΥΛΙΝΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ 450mlFURNITURE POLISH

Σχόλιο(α): 0

Χάρη στη δυναμική του σύνθεση καθαρίζει τις επιφάνειες απομακρύνοντας βρωμιές, σκόνη και λεκέδες. Αφήνει στις επιφάνειες ένα λεπτό στρώμα γυαλάδας δείχνοντάς το σαν καινούργιο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε ξύλο, μέταλλο, φορμάικα, πλαστικό και βινύλιο

Τιμή 4,90 €
Κατόπιν παραγγελίας

Κωδικός: C1-22.1

ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟ ΜΕ ΚΕΡΙ 600 ml +180ml DASHBOARD WAX SPRAY

Σχόλιο(α): 0

Γυαλιστικό σπρέι ταμπλώ με κερί με ενισχυμένη σύνθεση κατάλληλο για το σύνολο του εσωτερικού του αυτοκινήτου. Βοηθά άμεσα στην απομάκρυνση βρωμιάς και ρύπανσης γυαλίζοντας ταυτόχρονα τις επιφάνειες.

Τιμή 5,99 €
Κατόπιν παραγγελίας

Κωδικός: C1-40

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ & ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ ΖΑΝΤΑΣ 500ml WHEEL HUB CLEANER

Σχόλιο(α): 0

Βελτιώνει την εμφάνιση των ζαντών του αυτοκινήτου σας. Ασφαλές στη χρήση του για όλες τις ζάντες χωρίς τον κίνδυνο αποχρωματισμού. Με εύχρηστη φιάλη σπρέι απομακρύνει εύκολα γρήγορα και αποτελεσματικά σκόνες φρένων, λίγδες και βρωμιά.

Τιμή 4,50 €
Κατόπιν παραγγελίας

Κωδικός: C1-34

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ AIR CONDITION 450mlAIR CONTITIONER CLEANER

Σχόλιο(α): 0

Χάρη στην ειδική σύνθεση του εξουδετερώνει οσμές αλλεργιογόνους μικροοργανισμούς,νικοτίνη ,γύρη και σκόνη από το εσωτερικό του κλιματιστικού μηχανισμού. Ιδανικό για βιολογικούς καθαρισμούς.

Τιμή 5,65 €
Κατόπιν παραγγελίας

Κωδικός: C1-01

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ INJECTOR ΒΕΝΖΙΝΗΣ 354mlFUEL INJECTOR CLEANER

Σχόλιο(α): 0

Προστασία του συστήματος καυσίμου από διάβρωση και σκουριά. Δρα προληπτικά εξασφαλίζοντας καλύτερη απόδοση των μπεκ, καθαρίζοντας τα ακροφύσια από υπολείμματα και βρωμιές.

Τιμή 5,90 €
Κατόπιν παραγγελίας

Ακολουθήστε μας στο Facebook