Γενικοί όροι Επιστροφής

Τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων και γενικότερα όλα τα προϊόντα είναι δυνατόν να επιστραφούν εάν πληρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:

1. Εάν δεν έχουν περάσει 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία αγοράς.

2. Εάν τα προϊόντα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί και η συσκευασία των προϊόντων είναι σε άριστη (εργοστασιακή) κατάσταση.

Δεν υποχρεούμαστε να δεχτούμε επιστροφές προϊόντων τα οποία έχουν κατασκευαστεί ή παραγγελθεί αποκλειστικά για εσάς.

Όλες οι επιστροφές πρέπει να συνοδεύονται από την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς. Παρακαλούμε βοηθήστε μας για να σας εξυπηρετήσουμε.

Η εταιρεία μας δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για αποστολές και δέματα που έχουν σταλεί από εσάς και δεν έχουν παραληφθεί από εμάς. Παρακαλούμε όπως κρατάτε πάντα αποδεικτικό αποστολής του ταχυδρομείου ή της εταιρίας courier ή της μεταφορικής εταιρίας την οποία χρησιμοποιήσατε για την αποστολή των επιστρεφομένων ειδών. Επίσης η εταιρεία μας δεν αναλαμβάνει καμμία ευθύνη για τα έξοδα που μπορεί να προκλήθηκαν από την προσπάθεια εγκατάστασης ή απεγκατάστασης εξαρτημάτων που πουλήθηκαν λανθασμένα (λάθος κωδικός). Παρακαλούμε να βεβαιώνεστε ότι τα εξαρτήματα που αγοράσατε είναι σωστά για το αυτοκίνητο σας πριν προχωρήσετε στην τοποθέτηση τους. Το συνεργείο σας είναι σίγουρα κατάλληλο για να βεβαιώσει την δυνατότητα άριστης εφαρμογής των προϊόντων στο αυτοκίνητο σας πριν την τοποθέτηση.

Διαδικασία Επιστροφής 

Αν βρίσκεστε κοντά στο κατάστημα μας ,μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα και, αφότου ελεγχθεί η κατάσταση του προϊόντος θα εξυπηρετηθείτε αναλόγως. 

Αν παραλάβατε μέσω courier ή μεταφορικής εταιρίας

Σε αυτήν την περίπτωση:

Συσκευάζετε το προϊόν κατάλληλα σε μεγαλύτερο κουτί για να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.

Αποστέλλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

Ακολουθήστε μας στο Facebook