ΔΙΑΦΟΡΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ

Υπάρχουν 33 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-33 από σύνολο 33

ΒΟΥΡΤΣΑΚΙ ΖΑΝΤΩΝ ΜΑΛΑΚΟ

ΒΟΥΡΤΣΑΚΙ ΖΑΝΤΩΝ ΜΑΛΑΚΟ.  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΖΑΝΤΩΝ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ. ΕΙΔΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΖΑΝΤΑΣ ΣΑΣ. Η ΒΟΥΡΤΣΑ ΕΧΕΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ. 

Τιμή 4,50 €
Σε απόθεμα

ΒΟΥΡΤΣΑΚΙ ΖΑΝΤΩΝ ΣΚΛΗΡΟ

ΒΟΥΡΤΣΑΚΙ ΖΑΝΤΩΝ ΣΚΛΗΡΟ.  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΖΑΝΤΩΝ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ. ΕΙΔΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΖΑΝΤΑΣ ΣΑΣ. Η ΒΟΥΡΤΣΑ ΕΧΕΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ. 

Τιμή 4,50 €
Σε απόθεμα

ΣΚΟΥΠΑ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ 10" (NORMAL)

ΣΚΟΥΠΑ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ 10" (NORMAL). ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ. ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ 10’’. ΕΥΚΟΛΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΥΑ. ΜΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΡΥΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΤΖΟΥΝΑΝΕ ΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ.

Τιμή 8,87 €
Σε απόθεμα

ΣΚΟΥΠΑ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ ΠΥΚΝΗ 10"

ΣΚΟΥΠΑ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ ΠΥΚΝΗ 10".  ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ. ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ 10’’. ΕΥΚΟΛΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΥΑ. ΜΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΡΥΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΤΖΟΥΝΑΝΕ ΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ.

Τιμή 16,12 €
Σε απόθεμα

ΣΚΟΥΠΑ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ ΠΥΚΝΗ 12"

ΣΚΟΥΠΑ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ ΠΥΚΝΗ 12".  ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ. ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ 12’’. ΕΥΚΟΛΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΥΑ. ΜΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΡΥΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΤΖΟΥΝΑΝΕ ΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ.

Τιμή 20,96 €
Σε απόθεμα

ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ & ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ

ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ & ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ.  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ ΣΑς. ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΤΖΟΥΝΑΕΙ

Τιμή 16,12 €
Σε απόθεμα

Ακολουθήστε μας στο Facebook