ΕΙΔΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ

Είδη πλυντηρίου

ΕΙΔΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ

Υπάρχουν 88 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-80 από σύνολο 88

TCS Super Auto Shampoo 10Kg

ΥΠΕΡΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΥΠΕΡΥΨΗΛΟΥ ΑΦΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΟΥΔΕΤΕΡΟ PH ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΛΥΣΙΜΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟ.  ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ  10Kg.

Τιμή 30,88 €
Σε απόθεμα

TCS Super Auto Shampoo 20Kg

ΥΠΕΡΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΥΠΕΡΥΨΗΛΟΥ ΑΦΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΟΥΔΕΤΕΡΟ PH ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΛΥΣΙΜΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟ. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ  20Kg

Τιμή 55,80 €
Σε απόθεμα

TCS Super Auto Shampoo 220Kg

ΥΠΕΡΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΥΠΕΡΥΨΗΛΟΥ ΑΦΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΟΥΔΕΤΕΡΟ PH ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΛΥΣΙΜΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟ.   ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 220Kg

Τιμή 502,20 €
Σε απόθεμα

ΒΟΥΡΤΣΑΚΙ ΖΑΝΤΩΝ ΜΑΛΑΚΟ

ΒΟΥΡΤΣΑΚΙ ΖΑΝΤΩΝ ΜΑΛΑΚΟ.  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΖΑΝΤΩΝ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ. ΕΙΔΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΖΑΝΤΑΣ ΣΑΣ. Η ΒΟΥΡΤΣΑ ΕΧΕΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ. 

Τιμή 4,50 €
Σε απόθεμα

ΒΟΥΡΤΣΑΚΙ ΖΑΝΤΩΝ ΣΚΛΗΡΟ

ΒΟΥΡΤΣΑΚΙ ΖΑΝΤΩΝ ΣΚΛΗΡΟ.  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΖΑΝΤΩΝ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ. ΕΙΔΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΖΑΝΤΑΣ ΣΑΣ. Η ΒΟΥΡΤΣΑ ΕΧΕΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ. 

Τιμή 4,50 €
Σε απόθεμα

ΣΚΟΥΠΑ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ 10" (NORMAL)

ΣΚΟΥΠΑ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ 10" (NORMAL). ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ. ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ 10’’. ΕΥΚΟΛΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΥΑ. ΜΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΡΥΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΤΖΟΥΝΑΝΕ ΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ.

Τιμή 8,87 €
Σε απόθεμα

ΣΚΟΥΠΑ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ ΠΥΚΝΗ 10"

ΣΚΟΥΠΑ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ ΠΥΚΝΗ 10".  ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ. ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ 10’’. ΕΥΚΟΛΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΥΑ. ΜΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΡΥΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΤΖΟΥΝΑΝΕ ΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ.

Τιμή 16,12 €
Σε απόθεμα

ΣΚΟΥΠΑ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ ΠΥΚΝΗ 12"

ΣΚΟΥΠΑ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ ΠΥΚΝΗ 12".  ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ. ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ 12’’. ΕΥΚΟΛΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΥΑ. ΜΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΡΥΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΤΖΟΥΝΑΝΕ ΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ.

Τιμή 20,96 €
Σε απόθεμα

Ακολουθήστε μας στο Facebook